Onze medewerkers

Intermakelaars Bedrijfshuisvesting

Dicky Stam
Dicky Stam
Met mijn uitgebreide ervaring in de zakelijke dienstverlening en een groot (kennis)netwerk om mij heen, begon ik in 2004 voor mezelf als makelaar taxateur voor de zakelijke markt in Hoogeveen e.o.

Bij bedrijfshuisvesting of commercieel vastgoed gaat het om maatwerk, een doeltreffend netwerk, kennis van de markt, inlevingsvermogen en betrokkenheid. Mijn doel is het maken van de beste vertaalslag van de wensen van mijn opdrachtgevers naar een bedrijfspand, kantoor- of winkelpand waarin zij het maximale kunnen halen uit hun bedrijfsvoering.

Daarin spelen ook factoren als enthousiasme, spontaniteit, flair en verbindend optreden een doorslaggevende rol. En je moet duidelijk en eerlijk zijn en aangeven wanneer je een bepaalde opdracht niet wilt of kunt vervullen.
Marlies Bontekoe
Marlies Bontekoe
Voordat ik begin 2017 startte bij Intermakelaars Bedrijfshuisvesting, was ik ruim 7 jaar projectcoördinator op het terrein van projectontwikkeling en beheer, met name gericht op winkelcentra. Ik heb de opleiding Vastgoed en Makelaardij gedaan aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Commercieel vastgoed is een richting waar ik gevoelsmatig en natuurlijk ook vanwege mijn werkervaring, een voorkeur voor heb wanneer het gaat om onroerend goed. Het is vooral de veelzijdigheid en de afwisseling die mij hierin aanspreekt, evenals het feit dat je te maken hebt met maatwerk.