Bemiddeling bij aankoop/aanhuur

Intermakelaars Bedrijfshuisvesting profileert zich ook als aankoopbemiddelaar, ofwel als aanhuurbemiddelaar. Op die manier wordt de emotionele factor in het aankoop- of aanhuurproces ‘genivelleerd’ en kan er op een objectieve manier worden onderhandeld over prijzen en voorwaarden. Dat levert u als opdrachtgever vaak veel voordeel op.

 

Soms wordt er zonder enige kennis van zaken een pand aangekocht of gehuurd en soms is er sprake van geluk. Helaas gaat het ook vaak mis. Daarom zijn wij van mening dat partijen die in de markt zijn voor het huren of kopen van een pand of van een kavel, baat hebben bij ons optreden als aankoopmakelaar ofwel aanhuurmakelaar. Wie bent u, wat zoekt u, wat wilt u, wat doet u? Eerst de gebruiker, dan het pand. Naast technisch- en bouwkundig onderzoek duiken we ook in de privaat- en publiekrechtelijke aspecten en doen onderzoek naar milieu- en bestemmingskwesties.

 

Intermakelaars treedt nimmer op voor beide partijen in een zelfde aan- of verkooptraject (datzelfde geldt ook voor aan- of verhuur).

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring