Over ons

Ons kantoor is gevestigd in het kantoorgebouw Boedapest aan de Donau 5-22 te Hoogeveen op kantorenpark Schutlanden naast o.a. de Rabobank, de Jong & Laan Accountants en het kantoorgebouw Wenen. Het kantoor is uitstekend bereikbaar vanaf de A28 en biedt goede parkeermogelijkheden.

 

Werkwijze

Veruit de meeste opdrachtgevers van Intermakelaars Bedrijfshuisvesting zijn pandeigenaar en dus verhuurder of verkoper van een bedrijfspand, winkel- of kantoorruimte. Wij behartigen hun belangen en zijn hun klankbord en sparringpartner in het verhuur- en/of verkooptraject. Wij staan open voor de deal, maar we zijn van mening dat klanten bewust hun keuze maken voor de partij die namens hen bemiddelt. Dat geldt dus ook voor ons. Zoals wij kritisch kijken naar de partijen en datgene wat zij aanbieden, zo mag er ook kritisch gekeken worden naar de manier waarop wij werken. Met de slogan ‘Werken met uitstraling!’ zien wij daarin een uitdaging.

 

Het team

Dicky Stam en Marlies Bontekoe vormen het team van Intermakelaars Bedrijfshuisvesting. Klik hier voor meer informatie over onze medewerkers. 

 

Qua kennis van zaken vullen Dicky en Marlies elkaar goed aan. Ze profiteren van elkaars kennis en soms verrassend verfrissende inzichten. Op die manier versterken zij elkaar en is er een goede balans tussen decennia van ervaring en een wat jeugdiger, frisse kijk op ontwikkelingen in commercieel vastgoed.

 

Het gaat er uiteindelijk om, dat u en uw medewerkers lekker werken in een pand dat beantwoordt aan uw wensen en (toekomst)verwachtingen. Daaraan hopen wij bij te dragen met onze slogan ‘Werken met uitstraling!’.

 

Intermakelaars Bedrijfshuisvesting

Kantoor Vestiging Intermakelaars Bedrijfshuisvesting

Adresgegevens

Donau 5 22
7908 HA Hoogeveen
KvK nummer: 04079155
BTW nummer: NL090604428 B01

Routeplanner