Terug naar de resultaten
Koop / huur
Foto

Donau 3

7908 HA Hoogeveen
€ 244.000,- v.o.n. Huurprijs € 18.900,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP/HUUR: Zeer representatief en duurzaam kantoorgebouw "Bratislava"

Na de succesvolle realisatie van Wenen en Boedapest, start naar verwachting in 2018/2019 de bouw van het gebouw Bratislava. Het gebouw wordt op duurzame wijze gerealiseerd: door toepassing van een uitermate hoogwaardig koel- en verwarmingssysteem, gecombineerd met energiezuinige (LED) HF verlichtingsarmaturen en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1041 m² In units vanaf 173 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP/HUUR: Zeer representatief en duurzaam kantoorgebouw "Bratislava"

Na de succesvolle realisatie van Wenen en Boedapest, start naar verwachting in 2018/2019 de bouw van het gebouw Bratislava. Het gebouw wordt op duurzame wijze gerealiseerd: door toepassing van een uitermate hoogwaardig koel- en verwarmingssysteem, gecombineerd met energiezuinige (LED) HF verlichtingsarmaturen en bewegingsdetectie zijn de energiekosten gegarandeerd fors lager dan bij een traditioneel kantoorgebouw.

Het gebouw heeft een bruto verhuurbaar oppervlak (BVO) van 1.041 m², verdeeld over 3 bouwlagen à 347 m² en wordt kadastraal opgedeeld in 6 kantoorunits waardoor het voor gebruikers mogelijk is een kantoorruimte vanaf ca. 173 m² te huren of te kopen. Tevens bestaat de mogelijkheid om 2 kantoorunits samen te voegen tot een hele verdieping.

Prijzen
- Koopsom unit (173 m²): EUR 244.000 v.o.n. excl. BTW (prijspeil 1/1/2018)
- Koopsom verdieping (2 units, totaal 347 m²): EUR 480.000 v.o.n. excl. BTW (prijspeil 1/1/2018)
- Huurprijs unit: EUR 18.900 excl. BTW excl. servicekosten p/jaar (prijspeil 1/1/2018). Huurprijs is incl. parkeren
- Huurprijs verdieping: EUR 37.500 excl. BTW excl. servicekosten p/jaar (prijspeil 1/1/2018). Huurprijs is incl. parkeren

Terrein/parkeren
Centraal tussen de 3 kantoorpanden is parkeergelegenheid met in totaal 87 parkeerplaatsen (1: 45 m² BVO). Per unit worden 3 parkeerplaatsen toebedeeld. Daarnaast zijn er per kantoorgebouw 5 gezamenlijke gastenparkeerplaatsen alsmede openbare parkeergelegenheid langs de toegangsweg.

De gebouwen
De moderne gebouwen hebben een hoog opleveringsniveau en zijn met kwalitatief hoogwaardige materialen gerealiseerd met elk een accentkleur die terugkomt in het glas van de zogenaamde Franse balkons. De gebouwen hebben hierdoor een eigen identiteit en zijn herkenbaar. De hogere vrije verdiepingshoogte van de begane grond maakt deze uitstekend geschikt voor een bedrijf met een baliefunctie/showroom.

Indeling
Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van 1.041 m² verdeeld over 3 bouwlagen. Elke bouwlaag heeft 2 volwaardige vrij indeelbare kantoorunits met ieder een eigen toiletgroep en pantry. Tevens bestaat de mogelijkheid om twee kantoorunits samen te voegen tot één verdieping.
De afzonderlijke kantoorunits hebben ieder een eigen elektriciteit- en watervoorziening en zijn rond de centrale kern geheel naar eigen inzicht vrij indeelbaar.

Entree/hal
Ieder kantoorgebouw heeft een representatieve gezamenlijke entree, voorzien van tochtsluis, een videofooninstallatie alsmede een duidelijke vermelding van de gebruikers. In de centrale hal is ook de toegang tot het invalidentoilet (gezamenlijk gebruik), de trapopgang en de lift.

Kantoorruimtes
De vrij indeelbare kantoorruimtes zijn opgeleverd met een geïntegreerd systeemplafond met energiezuinige LED) HF verlichtingsarmaturen, bewegingsdetectie en inblaasroosters van het airconditioningsysteem. De wanden zijn afgewerkt met glasvliesbehang. Aan de gevel zijn rondom kabelgoten gemonteerd. Iedere kantoorunit beschikt over een eigen pantry en sanitaire ruimte (twee toiletten met voorportaal).
De mogelijkheid bestaat de units / verdiepingen tegen meerprijs turn key te laten opleveren met systeemscheidingswanden, vloerbedekking en databekabeling.

Airconditioning/ventilatie
De kantoorgebouwen worden gekoeld en verwarmd door middel van een hoogwaardig energiezuinig airconditioningsysteem met balansventilatie en warmteterugwinning. Per kantoorunit zijn drie individueel bedienbare airco-units boven het systeemplafond gemonteerd met ieder twee inblaasroosters

Vereniging van Eigenaren
Door het kopen van (een) appartementsrecht(en) wordt de koper eigenaar van een kantoorunit/verdieping(en) met de daarbij behorende toebedeelde parkeerplaatsen én een aandeel in de gemeenschappelijke ruimtes en het buitenterrein. Voor ieder gebouw zal een aparte VvE worden opgericht.

Aanvaarding: in overleg
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 244.000,- vrij op naam Huurprijs € 18.900,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Nieuwbouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1041 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 29 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 173 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1041 m²
In units vanaf
173 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Donau 3, 7908 HA Hoogeveen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.